Saturday, July 27, 2013

Uus pereliige!

 Eelmine reede, 19. juuli, tuli meie perre uus liige! See on pisike kiisu. Ta on nii mänguhimuline. Ei ole ninnunännu sülekass. Algul koju jõudes uuris kuskil 1-2 tundi ringi, vaikselt, rahulikult. Ja siis juba harjus ning läks lahti. Möllas, jooksis kargas jne. Nüüdseks on ta juba tubli, magab siis kui meie magame ning on üleval siis kui meie. Nimeks sai ta pika mõtlemise järel Sofi!

 See nädal on suhteliselt tihe olnud. Igapäev  tegemist. Esmaspäeval käis tädi Birks, teisipäeval käisid Gerda ja Kertu oma lastega. Kolmapäeval tulid Taavi, Arevik lastega. Nemad jäid ka ööseks. Lapsed väsitasid kassi ka nii ära et kass järgmine päev ei tulnud oma pesast väljagi. Neljapäev oli rahulik päev, lihtsalt olime kodus. Eile, reedel oli Marttil lõpuks vaba päev. Käisime rannas, poes, kodus koristasime ja juba oligi õhtu käes. See vabapäev möödub alati nii kiirelt. Täna oli ta jälle tööl. Vedelesime Lauraga lõunani voodis. Vahepeal magasime ja sõime ka ning jälle lihtsalt olime. Hetkel ta magab, Martti ka juba töölt koju jõudnud. Kiisu tudub koos Lauraga. Ta valis oma pesale koha ka- Laura voodi all!
 Sofi hetkel pole veel Laurale liiga teinud. Vaatab ja tiirutab kuid pigem on see piinaja Laura niiet Sofi hoiab temaga distantsi.

Pilte ma teinud ei ole eriti seega kahjuks pole ka midagi lisada.

No comments:

Post a Comment