Tuesday, December 24, 2013

Ühel heal päeval..

..saan ma taas hakata ilusti blogima.

Hetkel Soomes onu juures niiet saan kasutada tema arvutit :D.

 Oeh, ei teagi kohe millest alustada. Vahepeal on palju ju juhtunud. Laura on juba nii suureks kasvanud. Beebist pole haisugi. Aga kutsun ikka teda enda pisikeseks beebiks, sest noh.. Ta ju on minu pisike beebi :D.

 Ta on meeletult aktiivne laps. Paigal ei püsi, kisub KÕIKE mida ei tohi. Kui keelan, siis naerab näkku nii, et on lihtsalt VÕIMATU mitte naerma hakata.. Oeh, ei teagi kohe, mida peale hakata :D. Ta on juba niii tubli et saab igalepoole ronitud. Kodus meil on diivan nurgaga ja kahjuks ei ole meie lapsele veel näiteks see päris kohale jõudnud, et kui ta üle selle seljatoe pea ees ronib, siis kukub ta peaga vastu maad ja see võib lõppeda.. valusalt. Kassiga nad koguaeg kaklevad/mängivad. Kui seda saab mängimiseks nimetada.. Samuti ei saa kass rahus süüa, Laura istub ninapidi koguaeg juures. Ja ei saa ka käia oma liivakastis/majakeses. Meil selline nagu majake, millel ukseauk. Ja siis kui kass sinna läheb, peab Laura ka koheselt kohale ronima ja peapidi sinna sisse minema et lähemalt uurida, millega Sofi seal tegeleb. Jah, ma võtan ta sealt ära, ei ole vaja paanitseda et ma lasen oma lapsel kassi si**a süüa. Ei lase, ausalt :).
 Samuti on Laura hakanud harjutama seismist. Tasakaal on tal juba väga hea, ja seisab vabalt. Aga samme veel ei tule. Aga aega on ka, ei ole vaja kiirustada, mu pisike beebi! Kuid käest kinni hoides ta tahab lihtsalt MINEMA JOOSTA. Ei, mitte kõndida vaid joosta. Oh god kui ta ükskord jalad alla saab.. :D.

 Natuke jõulujuttu ka. MUL POLE KA MINGIT KURADI JÕULUTUNNET. Martti ütles ka et ilmataat on vist vähe jokkis. No kus kurat on lumi?!? Oh, me sad, me sad.

Laura ka mases, et lund pole. Photoshoppisime juurde siis. Peaaegu nagu päris ju :)
 
 Laural ka esimesed jõulud. Ega ta eriti midagi ei jaga niiet mingit emotsiooni tal pole. Aint see, et jälle ei ole kodus ja seega on ka paljupaljupalju virilam. Ei jää nii magama nagu kodus, et panen voodisse ja kõik. Nüüd minuga ei jää üldse ja Martti teeb enne eiteakuimitu sada asja enne ära kui jääb. Oeh, tahaks nüüd koju :D.
 
ok, veits pilte ka.
 
siis, kui ta veel beebim oli

 katsus kiirelt järgi
 
sõbrants käis ka ükskord ammmmu külas

ah niisama kapis


pakkisime Laura ka kaasa, kui kolisime :)

poose lvl 6000

nomnom
 

Pallimeri on vinge. Robini 1. sünnipäeeeeeeeeeeeeeeev
 
 

No comments:

Post a Comment