Monday, May 13, 2013

Tihe nädal

 Esmaspäeval käisime hommikul massaažis ning päev möödus tavapäraselt. Õhtul käisime Lauradega öölaulupeol. Olime seal seni kui hakati laulma, siis läksime Solarisse. Seal olime mõnda aega ja läksimegi koju ära.



 Teisipäeval käisime mustamäel jalutamas koos Kelli ja pisikese Christofer-Steimariga. Paar tundi jalutasime ja siis läksime koju ära. Õhtu möödus tavaliselt ainult et Martti tuli hilja töölt. 
 Kolmapäeval läksime sadamasse Taavile, Arevikule, Magnusele ja Emiliale sadamasse vastu. Jalutasime nendega päris kaua mööda linna ringi. Magada Laura eriti ei tahtnud ning oli enamuse ajast üleval ja eelistas süles olla. Õhtul käis issiga vannis ja uni saabus ruttu :)
 Neljapäeval läksime lõuna ajal poodi. Tõime asjad koju ja kuna ilm oli niiiiii super siis läksime õue tagasi. Natukese ajapärast tulime uuesti korra tuppa, sõin ja läksime sadamasse. Viisime kohvri tädi Anneli kätte. Sealt läksime korraks mustamäele ning siis koju ära ja jäime Marttit ootama. Õhtul jäin samuti suure vaevaga magama.
 Reede hommikul tegi Laura mulle nalja ja ärkas kell 6 hommikul ning kui kell oli 9 ja mul äratus helises siis jäi preili magama. Enne lõunat läksime kesklinna ja saime kolme beebiga kokku ning suundusime tagasi lasnamäele, kuhu kogunes kokku 10 beebit. Seal olime mõned tunnid ja liikusime koju ning algul oli neiu päris heas tujus kuid siis tegi issile suuuuuuurt kisa. Minul pea valutas niiet olin voodis pikali.
Ning reedel sai meie Laura-Liisa juba 4 kuuseks!

Tegin Delisale pai :)
Laura, Eliisabel, Kristjan, Robin, Elis, Hugo, Stella-Marie ja Rait
tüdrukud omavahel
 mmmmm, kuidas tahaks süüa
 jaaa puhume küünlad ka ära
issiga niisama

 Laupäeval oli palju tegemist. Lõuna ajal käisimejalutamas, ostsin Jukust Laurale uue mänguasja ka. Kui jõudsime maja ette peaagu, siis tuli issi vastu ja läksime Mareku sünnipäevale. Inimesi oli palju ja algul tegi Laura kõva kisa aga kui kõht täis sai, siis läks ka tuju paremaks. Natuke aega olime seal ja läksime koju tagasi, maja ees ootasid meid vanaisa, Mart oma naisega, pisike Daniel ja natuke suurem Angelina. Veidi aja pärast tuli ka Ramses, talle järgnesid kohe onu Mario, Mariliis ja nende lapsed. Rahvast oli palju ja Laural oli tuju hea. Vaikselt hakkasid ka kõik koju minema ning õhtul hiljem läks ka Ramses. Käisid issiga saatmas teda. Koju jõudes ärkas, käis emmega vannis ja jäi issiga tuttu. 

 onupoeg Danieliga :)
 Vanaisa lapselastega
 Onu Mario ja Mariliisiga
 Onu Ramses
Saime suurte laste pudeli ja nüüd harjutame sellega vaikselt :)

 Pühapäeval oli emadepäev. Hommikul lasi Laura emmel kella 9ni magada. Päev otsa olime voodis, pool 1 alles tõusime püsti sealt. Kui issi koju tuli, siis ta tõi emmele Laura poolt ka lilled ja raamatu emadepäevaks. Hiljem läksime Martti ema juurde. Enne käisime poes ka ja ostsime Martti emale kommikarbi ja lilled. Kui koju jõudsime siis Laura ärkas, ja oli täitsa omaette ning lõpuks jäi ka tema tuttu. 

 Emmega emadepäeval :)

No comments:

Post a Comment