Monday, July 1, 2013

Kuu aega!

 Viimasest postitusest on möödas kuu ja mõni päev peale. Ilmad on olnud ilusad, tegemist on olnud palju. Ei hakka kõike tagantjärgi meenutama. Ainult niipalju et vahepeal käisime Avinurmes, kus oli Laura vanavanaema sünnipäev. Suur pidu oli ja rahvast oli piisavalt. Laura nägi esimest korda ka oma vana-vana-vanaema.

 Vanaema
Vana-vanaema
Vana-vana-vanaema


 Peale sünnipäeva läksime Soome vanaema juurde. Issi ei tulnud meiega sel korral kuna tema pidi tööl olema. Olime soomes 16-22 juuni.


 pilt pühendatud Püssidele :D
 Suomenlinna koobastes käisime ka :)

 Soomest tagasi tulles läksime otse Luigele Rogeri juurde kus veetsime pisineiu esimese jaanipäeva!


 Jälgisin lõket :)



 Peale jaanipäeva oleme ka käinud väljas peaaegu iga päev. Veel hakkasime käima ujumas. Esimene kord kohe hakkas meeldima ja Laura käis ka esimest korda elus saunas. Samuti meeldis. Laupäeval käisime Kehras Mardi juures. Vanaisa oli ka seal :)



 Eile, pühapäeval käisime Habajal Beriti sünnipäeval. Bussis magas ilusti ja Kosele tuli Sille vastu meile. Mõned tunnid olime ja siis tulime Kaija venna Taaviga Tallinnasse. Õhtul tulid Kaija, Lauri, Renet, Berit ja Kaija vend Tanel ka meie juurde ja jäid ööseks ning täna läksid nad Soome. Saatsime nad sadamasse ja siis läksime Kertu ja Delisaga jalutama. 





No comments:

Post a Comment