Sunday, May 5, 2013

Tavaline nädal

 Esmaspäeval oli hommikul vara äratus. Juba pool 8 astusime üksest välja, et minna Laura esimesse massaaži. Ootasime ukse taga ja tuju oli hea. Aga siis hakkas massöör seal ruumis sees Lauraga võimlema ja mudima. No ei meeldinud talle see. Tahtis ära sealt ja näitas seda välja kisaga. Lõpuks saime sealt minema ja läksime juurde. Issi tuli ka varsti sinna ning mingi aeg läksime koju ära.


 polnud eriti huvitatud pildistamisest

 Teisipäeva hommikul läksime taas massaaži ja Laura näitas seal samamoodi iseloomu välja. Ei meeldinud lihtsalt see teema talle. Peale massaaži läksime koju ja pikutasime. Siis käisime arsti juures, kus preilile tehti süsti ja see polnudki eriti valus. Korra tegi häält aga sama kiirelt ka rahunes.

 Kolmapäeval ei olnud massaaži. Käisime jalutamas ja ilm oli ilus. Õhtul läks issi tööle jälle ööseks. See preilile ei meeldinud ja näitas seda ka välja taas. Õhtul iga natukese aja tagant ärkas ja nuttis. Tahtsin ju, et issi oleks kodus. Lõpuks mingi aeg jäi ilusti magama. 


 Neljapäeva hommikul pidime ka massaaži minema aga kuna Laura öösel nii hilja tuttu jäi siis ei kuulnud me kumbki äratust ja ärkasime alles kell 8.47. Mingi aeg läksin ma ära ja tulin tagasi alles õhtul. Laura oli terve päeva issiga Õhtul läks issi JÄLLE tööle ning neiu protestis selle vastu taas nutuga. 

 Reedel läksime hommikul taas massaaži ning endiselt see ei meeldinud Laurale. Kolmveerand 9 läksime koju ja magasime lausa kella 12ni. Uni oli hea. Ja õhtul loomulikult issi läks jälle ööseks tööle ja mina taas protestisin selle vastu. Mitte küll nii palju kui eelnevad õhtud kuid siiski. Ei meeldinud see talle.

Ma käisin kartuleid koorimas ja Laura vist tahtis minna vaatama mis telekast tuleb :D

Laupäeval oli Martti kodus!!!!!! Selle üle oli ainult hea meel. Ilm oli suppper ja käisime jalutamas. Laura magas umbes 3 tundi ja siis sai ka vankrist välja ja õues olla ning ringi näha. Kõik oli nii uus ja huvitav. Lõpuks jalutasime koju ja pärast läks Laura issiga Mario juurde korraks. Õhtul käisid nad vannis ja jäid koss tuttu :).

 Issiga mere ääres
 Ja tuju oli ka hea :)

Kadriorus käisime ka :)

Pühapäeval oli Martti hommiku poole tööl. Päeval oli preili üldiselt hea laps. Välja ei läinudki kuna ilm ei olnud just kõige parem. 

 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kevadepäkapikk. Päkapikud koguaeg piiluvad niiet olge head lapsed muidu päkapikud ei tule ja jõuluvana ka kinki ei too! 

No comments:

Post a Comment