Thursday, August 22, 2013

Aeg lendab!

 Laura on vahepeal saanud juba 7 kuuseks! Selle kuu ajaga on tulnud palju uut.

 Esimeseks tuli käpuli tõus. See tuli mõni päev peale 6 kuuseks saamist. Nii ta harjutas iga päev. Kiigutas ennast käpuli edasi tagasi. Ma olin kindel et roomamine jääb meil vahele. 6,5 kuuselt hakkas ta aga siiski roomama. Kui seda saab roomamiseks lugeda. Poolenisti hüppas käpuli edasi. Nädal hiljem tõusis ta püsti ning mõni päev hiljem hakkas ka käpuli edasi liikuma. Samuti kasvatas endale 1 hamba mis piinas teda mitu nädalat. Ei söönud, jorises palju, magas halvemini jne. Nüüdseks on ta hakanud ka istuma. Ei märganudki milllal see esimene kord täiesti ilusti istumine oli kuna sedasi 1 kanni peal ning 1 käega küljele toetades istus ta juba mitu nädalat. 
 






Onu Mario abiellus!

 Palju oleme teinud ja käinud. Kõigest lähemalt kirjutama ei hakka, ei mäletagi ju kõike. Veel oleme käinud vaatamas Laura pisikest sõbrannat Janely't kes sündis täpselt 6 kuud hiljem Laurast, 10.juuli. 
 Eelmisel nädalal läksime Gerda ja Robiniga Pärnusse. Reedel läksime hommikul vara rongiga. Rongisõidu elasid lapsed ilusti üle. Algul magasid ja pärast olid niisama tublid. Päeval läksime Paikusele kus oli meie öömaja. Gerda vanaonu korter oli see. Õhtul käisime jalutasime väikese tiiru Paikuse vahel ja oligi juba õhtu käes ja tuduaeg. 




Laupäeval saime kokku Pärnus Heleni ja tema pisikese Ewerti ning Anu ja väikese Eliisabeliga. Helen pidi ruttu lahkuma kuid Anu jäi veel meiega. Kella 5 ajal ta läks minema ja meie läksime tervise paradiisi ujuma lastega. Laura algul veidi pelgas kuid harjus kiirelt õnneks, esialgu mullivannis ja siis suurte basseinis. Laste omas talle ei meeldinudki väga kuna seal oli nii külm vesi, külmem kui suurte basseinis. 1,5h ujusime seal,käisime korra ka saunas ja juba panimegi riidesse ning läksime käisime Hesburgerist läbi kui õieti mäletan.

 Ewert ja Robin

 Pühapäeval käisime Heleni juures Paikusel. Istusime, Laura kartis muru ja üleüldse oli ebasotsiaalne. Teised lapsed mängisid ilusti. Lõpuks kõik magasid ja emmed said niisama lobiseda. Õhtul käisime veel Pärnusjalutamas ja poes ja söömas. 

 Igakord kui kaamera tema poole suunata siis tuleb sealt üks mega armas naeratus! :)




 Üritasin musi teha, Laura ei võtnud vedu
Robin

Esmaspäeval käisime ka Pärnus, saime kokku Karmeni ja Väikese Annabeliga. Käisime võtsime Steffani pitsa ja istusime pargis lastega. Laura harjutas pikalt murupeale minekut. Varem ta kartis paaniliselt muru. Kuid umbes 10 minutit järjest pani käe murule ja tõstis üles ning siis julges minna ja enam ei hoidnud teda miski tagasi. Paigalpüsimatu laps. Isegi vankris tõuseb ta mul püsti. Mingi aeg käisime ka poest läbi ja läksime Paikusele tagasi. Gerda vanaonu tuli koos naisega külla Gerdale katsikule. Nad polnudki veel käinud. Õhtul tegime küüslaaugu leibu ja tiksusime niisama. 


 Robin ja Annabel
Asjalikud :)

 Teisipäeval oli hommikul aega kauakaua ning lõpuks oli nii kiire et hea et omadega valmis jõudsime. Rongi peale jõudsime suht täpselt. Laural seekord ei möödunud rongisõit nii hästi. Pool teed oli nuttnuttnutt. Linnas issit nähes aga ununes see kohe. 
 Kolmapäeval käisime postkontoris pakil järel. Laura turvatool jõudis kohale. Käisime ostsime ka Laurale söögitooli ära ning olen ülirahul :). 
 Täna, neljapäeval käisin Lauraga jalutamas üksinda üle pika aja. Või noh, tegelt poodides süüa ostmas. Õhtul oli jälle võitlus pudrusöömisega ning andsin alla ja sai ikkagi piima. Ei tea millal ükskord jälle asi normaalseks tagasi läheb ja laps uuesti sööma hakkab. Loodan et see juhtub varsti :)

Siis kui Laura oli veel pisikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No comments:

Post a Comment